forex trading logo

Jedrenje-krstarenje PDF Štampa

Jedrenje je aktivan a istovremeno i relaksirajući odmor. Obilazimo mesta, ostrva, plaže koje su dostupne samo sa mora. Pravi dodir sa prirodom. Zamislite da ne morate svako jutro da idete na plažu, jer je ona stalno sa vama.

            


Potrebno je samo da poželite, dogovorite ekipu od 4-8 članova posade i odete.

 

NAJ POVOLJNIJI LAS MINIT   JUL/AVGUS

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

WWW.ULTIMANAUTICA.RS

 

 

 

U ponudi su brodovi jedrilice dužine od 10m do 13m sa dve,tri  i čerti kabine i svim potrebnim za normalan boravak (posteljina, topla voda, posudje, tuš,toalet, … kao apartmani na vodi) 4-8 članova posade. Tipovi jedrilica: Bavaria, Beneteau, Jeanneau, …
  

Cena zavisi od perioda iznajmljivanja i kreću se od 250-350 evra nedeljno po osobi. Obzirom da se iznajmljuju na po nedelju dana, zato se i rezervišu što ranije. Mogući su i popusti prilikom plaćanja, kao i plaćanje na rate.

Postoje dodatni troškovi kao npr. vez u luci-marini koji uvek zavisi od dužine jedrilice vez u Hrvatskoj je oko 65 evra (voda,struja,internet) a u Grčkoj je vez oko 3 evra i  doplata za vodu 2 evra za 100 l  i struju ako  koriste u marini, gorivo (prosečna potrošnja je oko 3 lit na sat), hrana i dnevnica skipera (za koju se uvek dogovaram sa posadom ). Ukupan prosečan trošak po osobi za nedelju dana jedrenja koje je zaista nezaboravan odmor iznosi 400-550 evra po osobi.

Preporučene destinacije za jedrenje: Hrvatska i Grčka (Jonsko more, Kiklade, Atinska oblast-Saroničko more).